Regisztráció | Bejelentkezés             HU
Keresés:

Mézes-mustáros csirke

Hozzávalók:

25 dkg ditaloni
1 kis fej vöröshagyma
1 egész filézett csirkemell
2 kis fej gomba
2 ek méz
2 ek dijoni mustár

bors
petrezselyem

Elkészítés:

1. Kifőzzük a tésztát a szokásos módon.
2. Serpenyőben üvegesre pirítunk egy fél fej hagymát, majd rádobjuk a megtisztított, meghámozott, icipicire vágott gombát. Sóval, borssal ízesítjük. Kb. 5-10 percig takaréklángon pároljuk, majd apróra vágott petrezselymet szórunk rá.
3. Egy másik serpenyőben megpirítjuk a hagyma másik felét, majd rádobjuk a kockákra vágott csirkemellet és megsózzuk.
4. Miután a csirkemell picit megpirult, fedő alatt 10-15 perc alatt puhára pároljuk. Ezután adjuk hozzá a mézet és a mustárt valamint a hagymás-gombás keveréket és jól összerottyantjuk.
5. Ezután hozzáadjuk a kifőtt tésztát és tálaljuk.

 

Bejelentkezés
 



mégsem | regisztrálok | elfelejtettem