Regisztráció | Bejelentkezés             HU
Keresés:
 

Bemutatkozás

A méz termeltetéssel, feldolgozással és forgalmazással foglalkozó társaságunk, a Nektár-Flóra Trade Kft. 1991-ben alapított családi vállalkozás. A cégtulajdonosok a termelés és a minőségbiztosítás területén több mint négy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Ennek tudható be, hogy a társaságunk az elmúlt majdnem 20 évben Magyarország egyik legnagyobb mézet exportáló cégévé tudott válni.

Mivel az európai országok többsége (pl.: Olaszország, Németország, Franciaország) kevesebb mézet termel, mint amennyit fogyaszt, ezért jelentős mennyiséget importálnak más Uniós országokból vagy Európai Unión kívüli területekről. Társaságunk évente 1000-1500 tonna magyar akácmézet és 500-1000 tonna magyar virágmézet exportál 300 kg-os hordós kiszerelésben ezen országokba.

2006-ban fejeztük be Európai Uniós és hazai pályázati források felhasználásával 2 millió eurós üzemünk felépítését Baján. A beruházás megvalósítása során a ma elérhető legmodernebb gépekkel és műszerekkel felszerelt nagy kapacitású homogenizáló üzemet, illetve kiskiszerelő üzemet építettünk meg laboratóriummal, illetve elkészült a kapcsolódó logisztikai központunk is.

Közel 20 éves európai piaci jelenlétünk eddig is csak magas minőségű termékekkel volt elérhető. Jövőbeni terveink megvalósítását szolgálják azok a fejlesztések, melyeket többek között laborunk korszerűsítése eredményeként mikroszkópiai, és egyéb analízisek mint pl.: szermaradvány, HMF, diasztáz, víz, cukrok, Fruktóz/Glukóz stb. vizsgálatára is alkalmassá vált. Évek óta HACCP minőségbiztosítási rendszert üzemeltetünk, illetve az ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszer bevezetése is megtörtént. Cégünk rendelkezik továbbá Biokontroll Kht által kiadott bio mézek forgalmazására jogosító tanúsítvánnyal is.

Társaságunk a legmagasabb napsütéses órákkal rendelkező (2000 óra/év) térségben élő és dolgozó dél-magyarországi termelőtől veszi át a mézet és különböző analízisek után azt tisztítva, homogenizálva hordókba öntve kerül nyugat európai piacokra, amit zömében élelmiszerüzemek, és vevőink által kis tételekbe kiszerelve a lakosság használ fel.

Az elmúlt években a külföldi piacok mellett igyekszünk megtalálni helyünket a belföldi piacon is, ahol ugyanazt a szemléletet követve célunk továbbra is a kiváló magyar méz forgalmazása.

Most befejeződött beruházásunk lehetővé teszi, hogy naponta 20 tonna mézet különböző üveges kiszerelésbe hozzunk forgalomba.

Filozófiánk: stabil piaci partnerekkel való hosszú távú együttműködés, egyenletes, garantáltan magas minőségi követelményeknek megfelelő méz szállítása, forgalmazása.

II. Termékeink:


- 300-kg-os fémhordóba letöltött akácméz vagy virágméz
- 250g-os, 500g-os, 900g-os illetve 950g-os és 3kg-os PET maci figurás méz (akác illetve virágméz)

III. Elérhetőségeink:


Nektár-Flóra Trade Kft.

Lénerné Dömény Erzsébet

Ügyvezető Igazgatónő

Cím: 6500 Baja, Keleti körút 19.
Tel/Fax.: +36 / 79 476 251
Mobil: +36/ 30 9256750
Email.: info@nektarflora.hu
 

Bejelentkezés
 mégsem | regisztrálok | elfelejtettem